Laminált parketta tippek – minőségi alátéthabfóliák bemutatása

Olvasási idő: 3 perc


Az Isofoam termékcsaládból biztosan tud választani megfelelő parketta alátét fóliát, hiszen mindenre gondoltunk. Az összes modell teherbíró, és rugalmasan kemény alátámasztást biztosít a parketta „click” csatlakozásának. További feladatai: az aljzat kisebb egyenetlenségeinek kiegyenlítése, rezgéscsillapító réteg, és kopogóhanggátlás. Nézzük, mik a legfőbb ismérvek, amik alapján a legjobb alátétet építheti be a laminált padló alá.

Ismerje meg az Isofoam IF termékcsaládot

 

Isofoam IF Premium 100 – a parketta alátétek királya

 

Bírja a közepes, és az extra nagy terhelést, tehát ilyen igényű, nagy forgalmú lakásokba, közösségi épületekbe is bátran elhelyezhető. A 2.1 – 3.3 igénybevételi osztályokra alkalmazható. 100 kg/m3 sűrűségű. Terhelhetősége: 7,5 tonna/m². Dinamikus terheléssel szembeni ellenállás: ≥100.000 ciklus.

 

Hangszigetelő képessége kiváló (kopogóhang-gátlásra alkalmas, 20 dB), lépéshang-gátlás: 16%. Plusz pont, hogy padlófűtés esetén is alkalmazható.

 

A tekercses termék színe kék, habszerkezete finom és egyenletes. Méretei: 2 mm vastag, 1 m széles, 12,5 méter hosszú. A tekercs szélessége: 100 cm.

 

Fontos: szükség esetén a habfólia és a parketta közé párazáró és csúszó-elválasztó fóliát kell elhelyezni.

 

 Isofoam LF Premium 75 LD Plus – Közepes forgalmú terekbe

 

Lakásban és közösségi épületekben nyújt jó szolgálatot, mégpedig közepes forgalomban. A 2.1 – 3.3 igénybevételi osztályokra alkalmazható. Terhelhetősége: 6 tonna/m². Dinamikus terheléssel szembeni ellenállása ≥50.000 ciklus. Kopogóhang – gátlás:19 dB. Lépéshang – gátlás: 18%.

 

A tekercs méretei az előző modell adataival megegyezőek: 2 mm vastag, 1 m széles és 12,5 m hosszú. Szintén ugyanazt a kék színű, finom és egyenletes habszerkezetet nyújtja.

 

Amiben különbözik, hogy sűrűsége 75 kg/m3 + 100 µ LD, és vastag lágy, Párazáró lágy LDPE réteggel ( polietilén) kasírozott. Ez azért szuper, mert így külön párazáró és csúszó elválasztó réteg nem szükséges hozzá. A kasírozó anyag a tekercs egyik oldalán túlnyújtott, és ragasztó szalaggal ellátott, hogy gyorsan, precízen lehessen felragasztani. A vastag LD réteg javítja az alaphab műszaki tulajdonságait. Tekercsszélessége tehát: 100 cm + 6 cm LD.

 

Ez a modell is alkalmazható padlófűtés esetén.

 

Isofoam LF Premium 75 ALU Plus – hozza a kiváló minőséget

 

A kék színű, finom és egyenletes habszerkezetű laminált padló alátét lakásban és közösségi épületekben első sorban közepes forgalom mellé alkalmas. Dinamikus terheléssel szembeni ellenállás: ≥50.000 ciklus. Magában viseli a kasírozás és a ragasztó szalaggal való ellátottság fentebb említett előnyeit.

 

Extra, hogy a metalizált ALU réteg visszaveri a hőt. Ugyan ez a parketták alatt annyira nem lényeges, de jó megjegyezni, mert más alkalmazásokban lehet jelentősége.

 

Adatai: 75 kg/m3 + 20 µ ALU sűrűségű, 2 mm vastag, 1 m széles, és 12,5 m hosszú. Tekercsszélesség:100 cm + 6 cm ALU. Terhelhetősége: 6 tonna/m².

 

Kopogóhang – gátlás:19 dB. Lépéshang – gátlás:17%. Padlófűtés esetén is alkalmazható.

 

 

 

 

Az Ön parkettájához melyik habfólia illik a leginkább?

 

Ismerje meg jobban a prémium parketta alátét habfóliákat brosúránkból!

 

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREKVISSZAHÍVÁST KÉREKTERMÉKMINTÁT KÉREK

 


Kapcsolódó termékek