A Masterfoam Kft.

A 2005-ben alapított Masterfoam kft a közép-európai régió legyik meghatározó magyar tulajdonú LDPE habfólia gyártó cége. A Masterfoam a Kft. jelentős beszállító partnere a hazai és nemzetközi építő- és csomagolóipari vállalkozásoknak.

Termékek és gyártás

Meghatározó pozícióval rendelkezik a padlóalátétek, peremszegélyek és csomagolóipari alkalmazások piacán. A Masterplast csoport biztos garanciát jelent a folyamatos minőségi gyártáshoz és értékesítéséhez

Üzleti Szolgáltató

Kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosítunk partnereink számára.

Fenntarthatóság

A Masterfoam Kft. a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.

Küldetés

A Masterfoam Kft. a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával, a hazai és nemzetközi LDPE habfólia gyártás és kereskedelm meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.