Közös érdekünk a folyamatos növekedés

A teljes Masterfoam csapat arra  arra törekszik hogy partnerei igényei és saját lehetőségei legjobb kombinációjával közösen érjük el kitűzött céljainkat!

Rugalmas, egyedi megoldások

A közel  15 éves gyártói és kereskedelmi múltra visszatekintő Masterfoam Kft  értékeit és hagyományait folytatva hosszútávon segíti partnereit a sikeresebb üzleti működéshez, melynek alapja az állandó minőség biztosítása a teljes termékszortimentben és szolgáltatási csomagban.

Legyen szó egyedi méretekről, színről, formákról, vagy speciális megoldásokról a Masterfoam Kft teljes csapata azon dolgozik, hogy megtaláljuk a legideálisabb terméket partnereink részére.

Partnereinknek személyre szabott termékportfólióval, egyedi csomagolással és komoly logisztikai hátterünkkel állunk rendelkezésre.

Nálunk a partner igénye áll a középpontban!

 

Tanácsadás

Partnereink részére, igény esetén technológia információkkal, szakmai tanácsadással is rendelkezésre állunk. Szakmai stábunk a gyártás/termelés szerteágazó szegmenseiben szerzett tapasztalatával és együttműködő partnereink széles ismeretivel kívánunk professzionális válaszokat adni!