Már az új korszerű gépekkel dübörög a gyártás

Olvasási idő: 2 perc


Az elmúlt egy év a Masterfoam kft. életében látványos, sok változást hozó időszak volt. Nagy értékű technológiai fejlesztést hajtottunk végre, ahol egy új, napjaink vevői elvárásainak megfelelő extruderrel bővítettük a termelést, valamint két új tovább feldolgozó gépsort is  üzembe helyeztünk. A gépfejlesztés mellett lecseréltük az áru mozgatására használt munkagépeket.  A géppark fejlesztésével párhuzamosan pedig bővítettük […]

Az elmúlt egy év a Masterfoam kft. életében látványos, sok változást hozó időszak volt. Nagy értékű technológiai fejlesztést hajtottunk végre, ahol egy új, napjaink vevői elvárásainak megfelelő extruderrel bővítettük a termelést, valamint két új tovább feldolgozó gépsort is  üzembe helyeztünk. A gépfejlesztés mellett lecseréltük az áru mozgatására használt munkagépeket.  A géppark fejlesztésével párhuzamosan pedig bővítettük és átalakítottuk az épületeinket, mely munkálatok június végéig le fognak zárulni.

 

A géppark fejlesztésének megvalósításával szélesítettük a gyártható termékeink körét és minőségét.

 

 

Egy új minden elvárásnak megfelelő habfólia gyártó extrudert helyeztünk üzembe, melynek köszönhetően a teljesen sima habtáblák gyártását tudjuk biztosítani a jövőben, valamint elindítottuk a nagyobb sűrűségű termékek előállítását az év első felében.

 

A tovább feldolgozó gépsorainkat is új gépekkel bővítettük, ezzel javult a minőség és a gyártási rugalmasság.

 

 

Új korszerű targoncákra cseréltük le a jelenlegi anyagmozgató gépparkunkat.  A targoncák kiválasztásánál a hatékonyság növelése mellett figyelmet fordítottunk a környezetre való hatásra, ezért mára a gázüzemű targoncák helyett kizárólag elektromos meghajtású anyagmozgató gépeket használunk.

 

A beruházás 502 millió forintos összegből valósult meg, amelynek keretében az Ipar 4.0 szintet képviselő technológiai és infrastrukturális fejlesztést hajtottunk végre. A projekt eredményeként korszerűbb gépeken, jobb minőségű termékeket tudunk előállítani, bővült a  gyártott termékek köre, javult a minőség és megkétszereződött az üzem termelési kapacitása.